Kaikoura - Reisverslag uit Kaikoura, Nieuw Zeeland van Els Peters - WaarBenJij.nu Kaikoura - Reisverslag uit Kaikoura, Nieuw Zeeland van Els Peters - WaarBenJij.nu

Kaikoura

Door: Els

Blijf op de hoogte en volg Els

22 Februari 2019 | Nieuw Zeeland, Kaikoura

We blijven nog een dag in Kaikoura. Hier is het nog heerlijk weer, terwijl het noordelijker veel minder mooi is (regen en wind). Maar weer een relaxdagje, het is immers vakantie! De planning voor het Noordereiland is gemaakt, weer veel reizen, dat kan dan ook wel weer. Naar de winkel gelopen om boodschappen te doen voor de lunch bij de camper. Fijn om de tijd aan onszelf te hebben, dat begint steeds meer te wennen ;-).
Nog steeds volop zon, maar na een uurtje of 4 wordt het bewolkt en trekt de wind aan.
We eten ‘s avonds in het dorp. Leuke bruine kroeg, aardige bediening. De APA is prima en de hamburgers zijn heerlijk. Het is inmiddels echt koud geworden, dus we zitten binnen. Terug op de camping gaan we ook meteen de camper in.