Whatawhata en Hamilton
Door: Els
Blijf op de hoogte en volg Els
08 Maart 2019 | Nieuw Zeeland, Hamilton
Nadat we Erica hebben opgehaald bij Aspire, gaan we lunchen bij Zenders (in Hamilton): een nagebouwde boerderij uit Zevenaar met allemaal Nederlandse gerechten op de kaart: broodje frikadel, kroketten, pannenkoek etc. De eigenaressen zijn kinderen van een in de jaren 50 geëmigreerd Zevenaars (Zènders) echtpaar. Moeders is ook van de partij, zij vindt het geweldig dat wij er zijn en geeft ons een rondleiding door het hele pand :-).
's Avonds komen ook Claudia en Simon (de oudste dochter van Hans en Miriam met haar vriend) op bezoek en eten we samen. Ontzettend gezellig, veel gekletst en heerlijk gegeten. Buiten op de veranda, het is nog wel fris, maar het regent niet meer. Nadat er een gezamenlijke foto is gemaakt, gaan Claudia en Simon naar huis en gaat Erica naar bed. Met ons vieren zitten we nog een hele tijd buiten, zó gezellig :-)
(Claudia en Simon willen volgend jaar een half jaar door Europa rondtrekken en komen dan ook bij ons!)